Μπερ Σεβά – Σέλτικ 2-0 (2-5 πρώτο ματς)

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Η Χάποελ Μπερ Σεβά παραλίγο να κάνει νέα έκπληξη και μετά τον Ολυμπιακό να αφήσει έξω και την Σέλτικ, όμως δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Το πέναλτι που έχασαν στο 15’, πείσμωσε τους παίκτες του Μπαχάρ που άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Σαχάρ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Χομπάν (48’) και το παιχνίδι πήρε φωτιά. Η Σέλτικ στάθηκε τυχερή, αφού δεν πλήρωσε την αδικαιολόγητη παθητικότητα που είχε στο παιχνίδι της και το τελευταίο σφύριγμα την βρήκε στους ομίλους του Champions League.







Μονακό – Βιγιαρεάλ 1-0 (1-2 πρώτο ματς)

Παιχνίδι υπομονής από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρισκόταν σταθερά στην επίθεση, όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την άμυνα του Ασένχο. Αντίθετα, το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπορέ να κάνει κακό τελείωμα και τον Σούμπασιτς να κρατάει το «μηδέν». Πάνω-κάτω ίδια ήταν η εικόνα και στην μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ζαρντίμ διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι, δεν επέτρεψε στην Βιγιαρεάλ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση κι όταν οι Ισπανοί τα παράτησαν δέχτηκαν και την χαριστική βολή έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαμπίνιο στις καθυστερήσεις (90+1’).








Από το ζευγάρι της Λέγκια Βαρσοβίας με την Ντάνταλκ χαμογέλασαν οι Πολωνοί που παρότι αγχώθηκαν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με το 1-1 στην έδρα τους (είχαν επικρατήσει 2-0 στο πρώτο ματς). Πρόκριση με ισοπαλία 2-2 και για την Λουντογκόρετς που έκλεισε θέση για την κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αφήνοντας εκτός την Βικτόρια Πλζεν (είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube