Άνοιξε νέες... πόρτες στην ενασχόλησή τού με το ποδόσφαιρο και μάλιστα μακριά από την Ευρώπη ο Κλάρενς Σέεντορφ!

Ο σπουδαίος βετεράνος Ολλανδός, που διέπρεψε σε Άγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Ίντερ, αλλά και πρώην προπονητής των «ροσονέρι» και των Σενζέν, Λα Κορούνια και εθνικής Καμερούν μετακομίζει στην Ασία για λογαριασμό της Εστεγκλάλ!

Στην ομάδα του Ιράν, λοιπόν, ο Σέεντορφ, αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου ποδοσφαίρου με τον προπονητή της ομάδας να τεκμηριώνει τα αίτια της συγκεκριμένης επιλογής: «Σύμφωνα με τα μεγάλης κλίμακας σχέδια της Persian Gulf Holding να μετατρέψει την Εστεγκλάλ σε κορυφαίο σύλλογο, ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις με τον κ. Ζέεντορφ πριν από δύο μήνες, ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις του σε διάφορους τομείς.

Ο Σέεντορφ θα φτάσει σύντομα στην Τεχεράνη. Για να γίνουμε πραγματικά επιτυχημένοι και επαγγελματίες, χρειαζόμαστε συνεργασία, σκληρή δουλειά και διεθνή εμπειρία. Ελπίζω οι οπαδοί μας να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια».


Να σημειωθεί ότι η Εστεγκλάλ, έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κλάρενς Σέεντορφ, με ένα εντυπωσιακό βίντεο.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του

Με σορτσάκι του Παναθηναϊκού προπονείται ο Ρενάτο Σάντσες