Η περιπέτεια της Μίντλεσμπρο στην Τσάμπιονσιπ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, καθώς με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Μπράιτον πήρε την απ' ευθείας άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ ως δεύτερη και η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έχει αρχίσει ήδη την στελέχωση του ρόστερ, ώστε να επιτευχθεί η παραμονή.

Ο πρώτος που θα περάσει από τα γραφεία του αγγλικού συλλόγου και θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο είναι ο Βίκτορ Φίσερ. Ο νεαρός άσος του Άγιαξ πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια και στον «Αίαντα» περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον πουλήσουν.

Υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία μεταξύ Μίντλεσμπρο και Άγιαξ, ενώ στις επόμενες μέρες θα συζητηθούν με τον μάνατζερ οι απολαβές του στους «κόκκινους». Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, όμως δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Φίσερ είναι 21 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις δύο πτέρυγες ως εξτρέμ. Επίσης, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Δανίας και θεωρείται αξιόλογο ταλέντο. Φέτος σε 35 εμφανίσεις σημείωσε 10 γκολ στην πορεία του Άγιαξ που έχασε μέσα από τα χέρια του το πρωτάθλημα από την Αϊντχόφεν.

Εξάλλου, παρελθόν θα αποτελέσουν άμεσα ο πολύπειρος στόπερ, Τζόναθαν Γούντγκειτ, ο Ισπανός ακραίος μπακ, Αμπελά Νταμιά, και ο Αυστραλός κεντρικός αμυντικός, Ράις Γουίλιαμς, έπειτα από υπόδειξη του τεχνικού Αϊτόρ Καράνκα.

Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube