Ο Κούρο Σεγκούρα τόνισε πως οι παίκτες του Κολοσσού ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα κόντρα στον Άρη, έδειξαν τη νοοτροπία που χρειαζόταν και τόνισε περήφανος για αυτούς.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι το "κλειδί" για μας ήταν η συγκέντρωση που είχαμε στην άμυνα και σ’ αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε ορισμένα πράγματα, να αξιοποιήσουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα κι αυτό κάναμε πιο στοχευμένα στο τέλος.
Νομίζω ότι εκεί δείξαμε τη νοοτροπία μας, συνεχίζοντας την καλή άμυνα που παίξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί είχαν απόλυτη συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του