Τη βεβαιότητα πως η διακοπή θα βοηθήσει την ΑΕΚ να επανεντάξει παίκτες που απουσίασαν εξέφρασε ο Κούρο Σεγκούρα μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στα Λιόσια (80-74).

«Είναι δύσκολο όταν μπαίνουν παίκτες τόσο μεγάλης αξίας. Η χημεία διαταράσσεται, αυτό ήταν κάτι που αντιμετωπίσαμε. Πρέπει να παίξουν για να είναι έτοιμοι. Όλοι θα περίμεναν να είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά δεν ήταν. Ο Ηρακλής πάντα παλεύει. Ήμασταν άστοχοι και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα στην επίθεση. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να εστιάσουμε στην προπόνηση, να υποδεχτούμε τον Λάνγκφορντ και τον Ανγκόλα στην προπόνηση. Έχουμε καιρό μπροστά μας, θα μας βοηθήσει η διακοπή. Θέλουμε να τελειώσουμε την κανονική περίοδο με νίκη στην έδρα μας κόντρα στο Περιστέρι», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσο για το αν ο Έρικ Γκρίφιν, που παραμένει στις ΗΠΑ λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, θα επιστρέψει, είπε: «Δεν ξέρουμε για τον Γκρίφιν. Ελπίζουμε, ελπίζω ότι θα επιστρέψει. Χωρίς τον Φιλιππάκο, χωρίς τον Ίαν, είχαμε μόνο δύο ψηλούς. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους παίκτες που δεν έχουμε, αλλά μόνο γι' αυτούς που έχουμε. Ο Μαυροειδής έκανε νταμπλ-νταμπλ είναι εξαιρετικός. Πρέπει να συγχαρώ για την απόδοσή του, όπως και τον Κουζέλογλου. Θα μας ισχυροποιήσουν οι επιστροφές».

Τέλος, ερωτηθείς αν σκέφτεται την πρώην ομάδα του, τον Ιωνικό, και τη μάχη που δίνει να σωθεί, απάντησε: «Σίγουρα σκέφτομαι τον Ιωνικό. Ξέρω ότι έχουν ένα κρίσιμο παιχνίδι και έχουν ακόμα ένα σημαντικό κόντρα στον Ηρακλή. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»

Η οικογενειακή φωτογραφία του Φουρνιέ με τις κούπες Ευρωλίγκας και πρωταθλήματος!

Παναθηναϊκός: «Ξύλο από τα ΜΑΤ σε παίκτες, μια γροθιά όλοι πήγαν να βρουν τον Τζόουνς που χτύπησε τον Ναν» - Νέο βίντεο!

Π. Αγγελόπουλος για το μέλλον Μπαρτζώκα: «Θα στείλω διακοπές τον Σκινδήλια να μην έχετε τι να γράφετε για 2 εβδομάδες»!

Ο Γουόκαπ ζήτησε από τον Χέιζ-Ντέιβις να πάει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να χαιρετήσει τους παίκτες

Μπαρτζώκας: «Υπάρχει συντονισμένη επίθεση εναντίον μου - Οι σύγχρονοι Γκέμπελς αυξάνουν το κίνητρό μου»

Γουόρντ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ξεχωρίζω την Ευρωλίγκα, όμως θα θυμάμαι για πάντα και το πρωτάθλημα»

Αγγελόπουλοι: «Μας βάζετε στο ίδιο καζάνι, αλλά ο αντίπαλος κάνει 3.000 αναρτήσεις - Ξεπεράστηκαν κάποια όρια»

Μπαρτζώκας: «Ήταν μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Game 5 και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

TAGS: A.E.K.