Ο Κούρο Σεγούρα τόνισε πως ο κόσμος βοήθησε την ΑΕΚ να επικρατήσει του Περιστερίου και στάθηκε στη διαφορά που απέκτησαν οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο ημίχρονο, στις λύσεις που βρήκαν οι «κυανοκίτρινοι» και ανέλυσε στο πως θα κινηθεί η ομάδα με την επιστροφή του Ανγκόλα.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα. Να συγχαρώ την ομάδα για τη νίκη που έκανε, όπως και τους παίκτες, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ήταν σημαντικό ματς. Να συγχαρώ και τους οπαδούς μας, που μας βοήθησαν πολύ στο τέλος.

Ο αγώνας πήγε ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει και όπως πρέπει για εμάς. Πήραμε στο πρώτο ημίχρονο, ένα μεγάλο προβάδισμα, αλλά, όπως έχουμε δει στα προηγούμενα ματς του αντιπάλου, ποτέ δεν μπορείς να τους ξεφύγεις και πάντα επιστρέφουν στο ματς, όποια και αν είναι η διαφορά.

Στο τέλος, ευτυχώς είχαμε τις σωστές επιλογές και μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι να βάλουμε αυτά τα σουτ που έπρεπε και να μπούμε έτσι με πλεονέκτημα έδρας στα Play Offs».

Για Ανγκόλα και το πως θα μπει στο ροτέισον της ομάδας: «Καλή ερώτηση. Δύσκολη απάντηση. Η δουλειά μου είναι να νικά η ομάδα. Δεν θα βάλω ποτέ έναν παίκτη πάνω από την ομάδα. Θα κοιτάξω να νικήσουμε με τον Μπράιαν ή χωρίς. Με τον Χάμερ ή χωρίς. Με τον Φιλιππάκο ή χωρίς.

Η ομάδα είναι πάνω από κάθε παίκτη. Θα είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα αν μπορούν να βοηθήσουν όλοι και να σκοράρουν. Προτιμώ μια ομάδα που θα έχουν σκοράρει επτά παίκτες από 10 πόντους, παρά δύο παίκτες που να βάζουν από 25 πόντους ο καθένας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον ανακριτή σήμερα ο Βαγγέλης Λιόλιος – Αρνείται τις κατηγορίες

Stoiximan GBL: Για το απόλυτο στην Πάτρα ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός - Ενδιαφέρουσα μάχη στη Ρόδο

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Η δημιουργία «στρατού» και το πολυτελές ξενοδοχείο - Τι θα υποστηρίξει ο Λιόλιος

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζουν αήττητοι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολα στη διπλή εβδομάδα Ρογκαβόπουλος, Μαντζούκας - Δεν είμαστε ρομπότ» -Τι είπε για τους τραυματίες

Ο Παπαθεοδώρου πήγε να πέσει από την καρέκλα του μετά το μοιραίο λάθος του Γουόκερ!

Παπαθεοδώρου για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Ήταν απαραίτητο να συμβεί για να ξεβρωμίσει»

Ομπράντοβιτς: «Σλούκας και Ναν θα χρειαστούν χρόνο προκειμένου να είναι στο 100%»

Σοβαρεύτηκε στο 4ο δεκάλεπτο και έκανε το 4/4: Τα highlights από το Παναθηναϊκός-Καρδίτσα

Πάτησε γκάζι στο φινάλε και λύγισε τη μαχητική Καρδίτσα ο καταπονημένος Παναθηναϊκός!

TAGS: A.E.K.