Ο Σέιμπεν Λι δεν θέλει να μείνει στις απουσίες του Ολυμπιακού και τόνισε πως όσοι είναι διαθέσιμοι θα παλέψουν για τη νίκη αύριο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

«Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Όσο για το πώς θα προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τον αγώνα; «Δεν θα σας αναλύσω το τακτικό μας πλάνο και το σκάουτινγκ που έχουμε κάνει πριν το ματς. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής, ξεκινώντας από την άμυνα».

Ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει σε κατάμεστο γήπεδο, αλλά η ατμόσφαιρα για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι τόσο… αφιλόξενη όσο για άλλες ομάδες. «Θα είναι η πρώτη μου φορά που θα παίξω σε αυτή την έδρα. Πέρσι δεν τα κατάφερε, αλλά όλοι λένε πως είναι μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να τη ζήσω», είπε ο Λι.

Τέλος, για την εξαιρετική του εμφάνιση την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Αμερικανός γκαρντ αρκέστηκε να πει: «Πάντα προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Aπόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους άπαντες στον Παναθηναϊκό - Ο MVP στη Βαλένθια και το Game 3»

ΜακΚόλουμ: «Υπερβολική η τιμωρία του Γιαννακόπουλου, δεν είναι σωστό να μην βρεθεί στο Final 4»

Ζέρβας: «Πολύ καλά αγωνιστικά και πνευματικά ο Ολυμπιακός - Καλή ευκαιρία να τελειώσει τη Μονακό την Τρίτη»

Aποθέωσε το Game 2 του Παναθηναϊκού η Euroleague: «Από τα ματς που σε 20 χρόνια θα θυμάσαι ακριβώς που το είδες»

Αταμάν για Γιαννακόπουλο: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για έναν πρόεδρο που θυσιάζει τη ζωή του για το μπάσκετ»

Ευρωλίγκα: Λάμψη Χέιζ-Ντέιβις στο Top10 με το buzzer beater απέναντι στη Βαλένθια

Θύρα 13 προς Γιαννακόπουλο: «Μαζί στις νίκες και στις τιμωρίες - Πρόεδρε, μαζί θα το σηκώσουμε»!

Κοντός: «Υπάρχει σύστημα απέναντί μας που παλεύει με λύσσα - Μια γροθιά μέχρι το πραγματικό τέλος»

MVP των Game 2 της Ευρωλίγκας ο Καμπάτσο - Άφησε 2ο τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις

Aλύγιστη και χωρίς Ταβάρες η Ρεάλ, έκανε μια... χαψιά τη Χάποελ με 100άρα και βλέπει Final Four!