Περίεργη τροπή πήρε η έρευνα για τα αίτια της φωτιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα στο περιστατικό δάσος του Σέιχ Σου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά εντοπίστηκαν καμμένες γλάστρες με σπόρους κάνναβης. Εικάζεται από τις αρχές ότι η φωτιά προκλήθηκε από τσιγάρο που πέταξε στο σημείο άτομο που καλλιεργούσε παρανόμως γλάστρες με φυτά κάνναβης.

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός Βέλγου υπηκόου, ο οποίος κινούνταν σε κοντινή απόσταση από την έκταση που κάηκε.

Ο Θεόδωρος Κοσμίδης, διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους σημείωσε πως “η φωτιά ελέγχθηκε πλήρως. Κινητοποιούμαστε με μεγάλες δυνάμεις για να αποτρέψουμε οτιδήποτε μπορεί να προκληθεί. Είμαστε σε συνεχή εγρήγορση για όλη τη Θεσσαλονίκη”.





Πηγή: Thestival.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο