Στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Νταφέρμλιν της 2ης κατηγορίας, προκρίθηκε η Σέλτικ. Παρότι είδαν την Σεντ Μίρεν να τους σοκάρει, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στις καθυστερήσεις, οι "καθολικοί" πάτησαν γκάζι στην παράταση, επικράτησαν με σκορ 6-2 και πάνε να διεκδικήσουν την κούπα σε λίγες εβδομάδες.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη Σέλτικ, η οποία πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό χτύπησε με τον Μαέντα και στο φινάλε του ημιχρόνου βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα με τον Ράλστον (45'+3'). Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 53ο λεπτό με τον Μάντρον, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Για να χτυπήσει ξανά ο ίδιος παίκτης στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, σοκάροντας τη Σέλτικ και οδηγώντας την αναμέτρηση στην παράταση!

Εκεί, όμως, στο έξτρα μισάωρο, η Σέλτικ πάτησε το γκάζι. Βρήκε τέσσερα γκολ και μετέτρεψε το άγχος σε... πάρτι, φτάνοντας στην πρόκριση με το εμφατικό 6-2.

Ο Ιεανάτσο σκόραρε δις, ο ΜακΚάουαν και ο Νίγκρεν έβαλαν επίσης το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερς και οι γηπεδούχοι πάνε φουριόζοι στον τελικό, όπου είναι και το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube