Ολοκληρώθηκε η απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, που κατηγορείται με το κακούργημα του ομαδικού βιασμού, κατέθετε για περίπου δυόμιση ώρες.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην εισαγγελέα, η οποία ενημερώνεται και στη συνέχεια αναμένεται να ακολουθήσει διάσκεψη της εισαγγελέως με την ανακρίτρια, όπου και θα αποφανθεί η τύχη του κατηγορουμένου.

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται και η απόφαση, δηλαδή αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με όρους μέχρι τη δίκη.

Νωρίτερα, κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων ο Σεμέδοείχε απευθυνθεί προς τους δημοσιογράφους λέγοντας χαρακτηριστικά: «don't worry, my friends, you 'll see» (μτφ. «μην ανησυχείτε, φίλοι μου, θα δείτε»).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»