Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο, λέγοντας πως είναι το καλύτερο βήμα για την καριέρα του.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος στόπερ υποστήριξε στο κανάλι των Πειραιωτών πως ήθελε να έρθει σε μια ομάδα που θα κατακτάει τίτλος και γι αυτό επέλεξε τους «ερυθρόλευκους».

«Ειμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Ήθελα έναν σύλλογο που να κερδίζει τίτλους και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ο Ποντένσε είναι καλός φίλος και καλός παίκτης. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και περιμένω και την ομάδα να με βοηθήσει για να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Περιμένω να κερδίσουμε τους περισσότερους από τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε στη χρονιά. Όλοι οι παίκτες θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και ελπίζω να χαμογελάμε στο τέλος της σεζόν», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Η πρώτη εκτίμηση για Έσε - Κάνει μαγνητική τη Δευτέρα

Οπαδός του Παναθηναϊκού παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά το ματς με τον Ηρακλή!

Aλγουαθίλ: «Χαρίσαμε ένα εύκολο γκολ και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί - Δεν φαίνεται καλή η πρώτη εκτίμηση για Έσε»

Λίσι: «Ο στόχος συνεχίζει να είναι το πρωτάθλημα - Θα ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς, έχει δρόμο ακόμα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το «διπλό» του Παναθηναϊκού, την ισοπαλία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και την ανατροπή της ΑΕΚ

Zίβκοβιτς: «Ήταν δύσκολη περίοδος, αλλά όλοι μαζί την ξεπεράσαμε - Να μην τα παρατάμε ποτέ» - Τι είπε για ανανέωση

Μοναστηρλής: «Είμαστε ενωμένοι, θα γίνουμε καλύτεροι»

Ελουστόντο: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Πιρόλα: «Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ - Έχουμε ήδη βελτιωθεί με Αλγουαθίλ»

Τα highlights από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ