Λίγες ώρες μετά το νικητήριο γκολ του στις καθυστερήσεις για το 3-2 της Μπόρνμουθ επί της Τότεναμ, ο Σεμένιο πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε στο Μάντσεστερ για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Σίτι.

Ο Γκανέζος επιθετικός αναμένεται να γίνει παίκτης των «πολιτών» για τα επόμενα 5,5 χρόνια, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να τον υποδέχεται με νέους οικονομικούς όρους κι όχι καταβάλλοντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του στους «cherries».

Πιο συγκεκριμένα, η μεταγραφή φτάνει στα 62,5+1,5 εκατομμύρια, με την Μπόρνμουθ να κρατά κι ένα 10% σε μελλοντική μεταπώληση του ποδοσφαιριστή. Η ρήτρα του, που κανονικά ίσχυε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, όριζε 65 εκατ. «ακατέβατα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαψε κόκκινο το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με ήρωα Φαν Ντάικ στο 100' η Λίβερπουλ, ανατροπή παραμονής για τη Νότιγχαμ

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

Οπαδοί της Σίτι πικάρουν την Άρσεναλ, πουλώντας μπουκάλια νερού με το έμβλημά της!

Σκόραρε στο τελευταίο του Merseyside Derby και ισοφάρισε ρεκόρ του Τζέραρντ ο Σαλάχ

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Ρατσιστική επίθεση στον Ντάνσο μετά το λάθος του στο 2-2 με την Μπράιτον

Επέστρεψε στην Championship η Κάρντιφ με γκολ… τερματοφύλακα στο 96’

Το… now or never της Άρσεναλ και η ευφυΐα του Πεπ για την ιστορική ανατροπή

Σούπερ απόδραση της Γιουνάιτεντ από το «Στάμφορντ Μπριτζ», έμεινε να… μετρά δοκάρια η Τσέλσι!

Έμοιαζε ηφαίστειο έτοιμο να ξυπνήσει η Τότεναμ, αλλά «κοιμήθηκε» πάλι!