Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Σεμπά. Τον παίκτη υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Όπως είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα η ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ο Σεμπά αναμενόταν στη χώρα μας στις 14:45. Με μια καθυστέρηση λίγων λεπτών ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αφίχθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και θα μεταβεί στο Metropolitan για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.



Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο 23χρονος άσος αναμένεται αργότερα να περάσει από την πλατεία Αλεξάνδρας και τα γραφεία της ΠΑΕ, για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Άλλωστε η συμφωνία με τον ίδιο, αλλά και την Εστορίλ, είναι δεδομένη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»