Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Orazio Francesco Cauchi, η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον του προπονητή των Ισραηλινών, Γιάννη Σφαιρόπουλου, για τον 28χρονο διεθνή, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και δεν προκύπτει από κάπου ότι θα αποχωρήσει.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι αρκετοί παίκτες των «ερυθρολεύκων» θα αναζητήσουν νέα στέγη λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα, αναφορικά με το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο ίδιος δημοσιογράφος κάνει λόγο και για βελτιωμένη πρόταση της Μακάμπι στον Κώστα Σλούκα, που μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, αλλά αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι