Τέσσερις μέρες απομένουν για να κλείσει η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών και στον Παναθηναϊκό παλεύουν να κάνουν μία προσθήκη.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναζητά έναν επιθετικό που να είναι σε καλή κατάσταση αφενός και αφετέρου να μην έχει τρομερά υψηλό κασέ, ώστε να μπορέσει να τον εντάξει άμεσα στην ομάδα.

Σύμφωνα με την «Live Sport» ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού προσπαθεί με την περίπτωση του Μουνίτ Ελ Χαμνταουί, ο οποίος έχει ολλανδικό διαβατήριο και είναι ελεύθερος. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αφού ο 32χρονος Μαροκινός, διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα υπάρχουν σενάρια για επαφή των «πρασίνων» με τον Σαμάκ. Ο επιθετικός από το Μαρόκο, έμεινε ελεύθερος από την Κάρντιφ, ενώ αποτελεί περίπτωση με σχετικά καλά οικονομικά δεδομένα.

Στην Ολλανδία, ακούγονται σενάρια και για τον Εντουάρντο, ο οποίος πάντως «ψήνεται» για μεταγραφή στη Μέση Ανατολή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»