Η σχέση του Ζήση Βρύζα με τον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρησή του από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, δεν ήταν ποτέ άσχημη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον δικέφαλο του βορρά και το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες περί επιστροφής του.

Όπως αναφέρει η Sportday, η περίπτωσή του, εξετάστηκε για το πόστο του αθλητικού διευθυντή, όταν τέθηκε το θέμα της παραίτησης του Μάριο Μπράνκο, όμως δεν προχώρησε. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το τι μέλει γενέσθαι με τον Πορτογάλο και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως αργά ή γρήγορα ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, θα αναλάβει πόστο ξανά.

Για την ώρα, είναι κοινό μυστικό στην Θεσσαλονίκη πως δραστηριοποιείται σε θέμα της ομάδας, κυρίως σε αυτό που αφορά την εύρεση ομάδων για τους ποδοσφαιριστές που είναι προς πώληση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.