Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση όχι ενός, αλλά δύο εξτρέμ και σύμφωνα με το Sportime εξετάζει την περίπτωση του Ουσάμα Τανάνε.

Πρόκειται για τον 24χρονο Μαροκινό, με ολλανδικό διαβατήριο, άσο που ανήκει στη Σεντ Ετιέν και στο πρώτο μισό της τελευταίας σεζόν έπαιξε δανεικός στη Λας Πάλμας έχοντας 11 συμμετοχές και 2 ασίστ. Τον Ιανουάριο επέστρεψε στη Γαλλία έχοντας μόλις έξι συμμετοχές και προφανώς δεν υπολογίζεται ως βασικός.

Ο Τανάνε, που έπαιξε στις Ελπίδες της Ολλανδίας και εν συνεχεία στην Ανδρών του Μαρόκου αλλά δεν επελέγη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεσμεύεται με τη Σεντ Ετιέν ως το 2020. Οι «στεφανουά» τον είχαν αποκτήσει για 2,5 εκατ. ευρώ από τη Χέρακλες το 2016.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.