Στο προσκήνιο επανέρχεται το σενάριο της επιστροφής του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Καζακστάν, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας με την Αστάνα (10 συμμετοχές με δύο γκολ) και τώρα περιμένει αν θα επιστρέψει τον Ιανουάριο στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως γράφει η Live Sport, ο παίκτης δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά όλα φαίνεται πως εξαρτώνται από τις ορέξεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Αμρ Ουάρντα.

Αν ο Ρουμάνος τεχνικός κρίνει πως ο Αιγύπτιος έχει πειθαρχήσει, τότε ο Ενρίκε δεν θα επιστρέψει. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρέψει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος επίσης δεν είναι αυστηρά προσηλωμένος στη νοοτροπία της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.