Δημοσίευμα της Blick κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (αλλά και της Λιόν) για τον φορ της Γιουνγκ Μπόις, Γκιγιόμ Οαρό.

Ο 32χρονος φορ κάνει εξαιρετική σεζόν στην Ελβετία με 19 γκολ σε 21 αγώνες, ενώ είχε σκοράρει και κατά των «ερυθρόλευκων» στο 1-1 της Αθήνας για το Europa League.

Πάντως ο ίδιος ο Γάλλος φορ, που έχει συμβόλαιο ως το 2018, δηλώνει ευτυχής στη Γιουνγκ Μπόις. «Έχω ακόμα συμβόλαιο εδώ και είμαι ευχαριστημένος. Δεν υπάρχει μεταγραφή. Γιατί με ρωτάτε συνέχεια; Ίσως είναι λογικό οι εμφανίσεις μου να προκαλούν φήμες, αλλά ξεκαθαρίζω και πάλι ότι νιώθω καλά στην Βέρνη και θα μείνω στην Γιουνγκ Μπόις», τόνισε.

Πάντως όσο ο Ολυμπιακός έχει Ιντέγε και Καρντόσο, θεωρείται απίθανο να αποκτηθεί τώρα άλλος επιθετικός, κάτι που είχε ειπωθεί κι όταν είχε προκύψει το θέμα του Ανσαριφάρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube