Όσο περνούν οι μέρες και όσο πλησιάζει η αναχώρηση της ΑΕΚ για την Πολωνία, τόσο πληθαίνουν οι μεταγραφικές προτάσεις στην «Ένωση».

Όπως προέκυψε από τη μεταγραφική σύσκεψη με τους Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο και Μπάγεβιτς, ο Τιμούρ Κετσπάγια διεμήνυσε ότι θα ήθελε όλους τους παίκτες που πρόκειται να αποκτηθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα ήθελε τουλάχιστον τον αριστερό μπακ και τον επιθετικό.

Ειδικά λοιπόν στο θέμα του σέντερ φορ συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς οι ζυμώσεις. Και ανάμεσα στα πολλά ονόματα που έχουν τεθεί στα υπόψη των «κιτρινόμαυρων» είναι και ένα που μπορεί να κάνει αίσθηση.

Την ώρα λοιπόν που στην πιάτσα των μάνατζερ λέγεται πως η ΑΕΚ θα πάρει παίκτη από την Αργεντινή, φήμες θέλουν να έχει προταθεί ο Πάμπλο Οσβάλντο: Ο 30χρονος Ιταλός επιθετικός με το πλούσιο βιογραφικό (και τις πολλές περιπέτειες) που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Οσβάλντο έχει αγωνιστεί σε πάμπολλες ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Φιορεντίνα, Μπολόνια, Εσπανιόλ, Ρόμα, Σαουθάμπτον, Γιουβέντους, Ίντερ και Πόρτο. Έχει τη φήμη του «κακού παιδιού» (λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι έχει αλλάξει έξι ποδοσφαιρικές στέγες τα ισάριθμα τελευταία χρόνια) ωστόσο πρόκειται αναμφίβολα για ποιοτικό επιθετικό, ο οποίος προφανώς και θα έπρεπε να αμειφθεί καλά για να έρθει στην Ελλάδα.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διοργανώνει στα Σπάτα το 1ο Fair Play Cup η Ακαδημία της ΑΕΚ

Εντυπωσιακοί αριθμοί για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα

Εκτός ο Σάστρε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

TAGS: A.E.K.