Δημοσίευμα από το Αζερμπαϊτζάν «συνδέει» τον Παναθηναϊκό με τον Αμπντλελάχ Ζουμπίρ. Πρόκειται για τον Γαλλομαροκινό εξτρέμ, που μένει ελεύθερος από την Καραμπάγκ.

Η ιστοσελίδα Azerisport.com γράφει ότι ο Παναθηναϊκός προτίθεται να πληρώσει 240.000 ευρώ ετησίως στον 28χρονο άσο, που φέτος είχε 35 συμμετοχές, 7 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Στο παρελθόν έπαιξε στη Γαλλία σε Γκρενόμπλ, Ιστρ και Λανς, ενώ πριν το Αζερμπαϊτζάν είδε περάσει από την σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν και την ρουμανική Πετρολούλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, άδεια στους παίκτες και πρεμιέρα Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα

Κρίσιμη Κυριακή κορυφής στη Stoiximan Super League