Σαν σήμερα το πριν από δύο χρόνια ο διεθνής Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής Παπα Μπούμπα Ντιόπ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών σκορπίζοντας θλίψη στη χώρα του και όχι μόνο.

Δύο χρόνια μετά η Σενεγάλη, ακριβώς την ίδια ημερομηνία, πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους να μην ξεχνούν τον «θρύλο» της χώρας τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ενώ πανηγύριζαν οι ποδοσφαιριστές της Σενεγάλης κρατούσαν ένα πανό με τη φωτογραφία του και το μήνυμα «a true lion never dies» (Ένα αληθινό λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ), αφιερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη νίκη-πρόκριση στον αείμνηστο Ντιοπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους