Ανέβηκε πολύ η… θερμοκρασία στο Τελ Αβίβ και στην αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Βίρτους.

Λίγο πριν την έναρξη της τέταρτης περιόδου, ο Τόρνικε Σενγκέλια επιχείρησε να ανέβει στις κερκίδες, προκειμένου να τα… πει με έναν οπαδό της «ομάδας του λαού»!

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο, με τον Γεωργιανό φόργουορντ να επιστρέφει στον πάγκο των Ιταλών.

Μάλιστα, ακόμη και ο ιστορικός παράγοντας της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, σηκώθηκε από τη θέση του που είναι στην άλλη πλευρά του παρκέ, προκειμένου να ηρεμήσει τον Σενγκέλια.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με δεκάδα η αποστολή της Μονακό για ΣΕΦ

Ντιαλό: «Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν το Final Four - Αγαπώ τον coach Σπανούλη, μας βοήθησε όλους»

Πετρίδης: «Τεράστια, σε πολλά επίπεδα, η απουσία του Σλούκα - Την Τρίτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση»

Ζέρβας: «Κομβικό το 2-0, όπως και αν έρθει για τον Ολυμπιακό - Να οδηγήσει τη Μονακό σε λάθη…»

Λεσόρ: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται και δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο - Να δείξω σε όλους γιατί περίμεναν να επιστρέψω»

Ντε Λαρέα: «Όλοι έχουμε τη φιλοδοξία να παίξουμε σε Final Four - Nα είμαστε έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Φαρίντ: «Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατή άμυνα με τη Βαλένθια και να ρίξουμε τον ρυθμό»

Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα - Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»

Κανονικά με Όσμαν στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

Σοκ με Σλούκα στον Παναθηναϊκό: Χάνει τη σειρά με τη Βαλένθια