Έντονη η παρουσία της Stoiximan Super League στην εντός έδρας μάχη της Σερβίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, με δυο παίκτες από το πρωτάθλημά μας να είναι στη βασική ενδεκάδα και ένας να κάθεται στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, στην πλευρά των γηπεδούχων ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, επιλέχθηκε για τη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον φορ της ΑΕΚ, Λούκας Γιόβιτς, να μένει στον πάγκο.

Από την άλλη, ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Θωμάς Στρακόσια, θα υπερασπιστεί την εστία των φιλοξενούμενων, ενώ βασικός είναι και ο πρώην παίκτης του «δικεφάλου», Μάριο Μιτάι. Στον πάγκο ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους