Δίχως τον Νίκολα Μιλουτίνοφ θα αρχίσει το Ευρωμπάσκετ η Σερβία. Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ δεν ακολούθησε την αποστολή που αναχώρησε για την Πράγα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Θα χάσει τα ματς με Ολλανδία (2/9) και Τσεχία (3/9), αλλά την Κυριακή αναμένεται στην Πράγα και λογικά θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από αυτό με τη Φινλανδία (5/9).

Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοινώθηκε η τελική δωδεκάδα, στην οποία δεν βρίσκονται οι Μπιέλιτσα, Ντόμπριτς, Πετρούσεφ και Σίμανιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!