Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Σερβίας με τη Λετονία για την 3η αγωνιστική του Α' ομίλου του Ευρωμπάσκετ, καθώς υπέστη τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο στον αγώνα με την Πορτογαλία.

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Σερβίας, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας των «πλάβι» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πρόβλημα στον συγκεκριμένο μυ, ενώ απαιτούνται περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής διάγνωση και το μέγεθος του τραυματισμού.

Ο γιατρός της εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, ανέφερε: «Μετά τον τραυματισμό στον αγώνα με την Πορτογαλία, σήμερα έγινε μαγνητική τομογραφία που έδειξε τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο μυ. Χρειάζεται να γίνουν επιπλέον εξετάσεις για να τεθεί η τελική διάγνωση και πρόγνωση. Ο Μπογκντάνοβιτς δεν θα παίξει στον αγώνα με τη Λετονία το Σάββατο».

Ο άσος των Κλίπερς βρίσκεται πλέον σε αναμονή για τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων και όπως διαβάσατε νωρίτερα στο sport-fm.gr, ο κίνδυνος να χάσει και άλλα παιχνίδια της διοργάνωσης είναι ιδιαίτερα μεγάλος, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στο στρατόπεδο της Σερβίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!