Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα με τη Φενέρ, βρέθηκε πίσω μέχρι και με 25 πόντους διαφορά και τελικά γνώρισε μία πολύ εύκολη ήττα (83-69) για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το ματς, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως η ομάδα για δεύτερη φορά μετά τον τελικό του Super Cup μπήκε άθλια σε παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως αυτή η εικόνα πρέπει να αλλάξει άρδην.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «NOVA»:

Για το ματς και τα λάθη: «Είναι κάτι που φαίνεται, κάναμε πολλά λάθη και κάναμε και πολλά λάθη τακτικά που δεν φαίνονται στον απλό κόσμο. Φάγαμε 27 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και στο παιχνίδι ήμασταν για να φάμε περισσότερους. Επιτρέψαμε και επιτρέψαμε στη Φενέρ πολλά ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, που ήμασταν καλύτεροι, δώσαμε πολλά ριμπάουντ. Είναι εύκολο να αναλύσεις το παιχνίδι. Είδαμε μία ομάδα που είχε ενέργεια και έβρισκε πάντα την πιο σωστή επιλογή, ακόμα κι αν αυτή δεν έμπαινε. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και έτσι χάσαμε και την άμυνα και στο τέλος και την αυτοπεποίθησή μας».

Για τον χρόνο και την εμφάνιση του Καλάθη: «Περιμέναμε ότι θα παίξει ο Καλάθης, όπως και τα 4άρια του κόουτς Ιτούδη για αλλαγές στον Σλούκα. Είναι δεύτερο παιχνίδι που μπήκαμε άθλια στο παιχνίδι μετά τον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ και πρέπει να το αλλάξουμε γιατί με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά».

Για την απόδοση του Γκάι: «Ο Γκάι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και για αυτό τον υπογράψαμε. Μπορεί σε 5 λεπτά να βάλει 10 πόντους, μπορεί να σκοράρει από μακριά. Το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι δεν έχουμε σταθερότητα. Ένα ματς μπορεί να παίξει ο Γκάι, δύο ο Σλούκας, ένα ο Κώστας. Δεν έχουμε ακόμα στην σταθερότητα 4-5 παικτών να μας τραβήξει».

Για την απουσία του Μήτογλου: «Είναι ένας λόγος, αλλά δεν είναι ο μοναδικός και συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Η έλλειψη του Μήτογλου είναι ένα θέμα γιατί μας χαλάει σχήματα στο 4-5. Άλλη μία είναι η απουσία του Παπαπέτρου, που μας βοήθησε πολύ με την Μπάγερν και πρέπει να δούμε πόσο θα λείψει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπερτομέου κατά NBA Europe: «Δεν είναι λογικό οι ομάδες να πληρώνουν για κάτι που έχουν χτίσει»

«Αυτοί είναι οι φίλαθλοί μας, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»: Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»