Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το Λαύριο, όπως ανέφερε ο Χρήστος Σερέλης μετά την άνετη νίκη (77-60) επί του Ηρακλή, στο Ιβανώφειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

«Θεωρώ ότι σήμερα πιστοποιήσαμε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Μετά τα προβλήματα που είχαμε με τον κορωνοϊό και τις δύο προσθήκες έμπειρων παιδιών η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Έδωσαν στην ομάδα αυτοπεποίθηση και όλοι μαζί χαίρονται τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Πέρσι τα δύο πρώτα αποτελέσματα ήταν θετικά και μας έδωσαν τον χρόνο να δουλέψουμε άνετα. Φέτος είχαμε τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, γι’ αυτό και κάναμε και τις προσθήκες για να βάλουν τους νεότερους σε μια σειρά. Υπάρχει και ένας ελληνικός κορμός που πάντα βοηθάει τους ξένους να καταλάβουν πως παίζεται το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιστεύαμε ότι αν ξεκινήσουμε καλά θα αγχώναμε τον Ηρακλή. Οι παίκτες μου σήμερα ήταν πάρα πολύ καλοί. Καμιά φορά βιαζόμαστε να μιλήσουμε για τον ηττημένο, αλλά καμιά φορά παίζει ρόλο και το αν η άλλη ομάδα είναι σε πολύ καλή μέρα όπως σήμερα. Η ομάδα μου σήμερα ήταν εκπληκτική σε πολλά σημεία του αγώνα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό, αλλά και η τύχη είναι σημαντικό φυσικά μαζί με την ικανότητα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!