Αποθέωσε για ακόμα μια φορά τον Άντι Μάρεϊ η Σερένα Γουίλιαμς, σχετικά με την στήριξη που δείχνει συχνά στον γυναικείο αθλητισμό και τα δικαιώματα των γυναικών γενικότερα.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό του από το Wimbledon, ο Σκωτσέζος πρωταθλητής διόρθωσε εκνευρισμένος δημοσιογράφο, όταν αυτός παρέλειψε τα κατορθώματα αθλητριών από τις ΗΠΑ στο άθλημα.

Κάτι, που φυσικά, δεν κάνει πρώτη φορά, όπως τόνισε και η Αμερικανή τενίστρια: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει γυναίκα παίκτρια -και, πραγματικά, δεν θα έπρεπε να υπάρχει γυναίκα αθλήτρια γενικότερα- που να μην υποστηρίζει απόλυτα τον Άντι Μάρεϊ», ανέφερε μετά το τελευταίο περιστατικό.

«Έχει μιλήσει ανοιχτά για τα γυναικεία ζητήματα και τα δικαιώματα των γυναικών, ιδιαίτερα στο τένις. Το κάνει πάντα και το έκανε ξανά. Είναι ένα από τα πράγματα που αγαπάμε για αυτόν».

Μάλιστα, δεν έκρυψε την εκτίμησή της και για την μητέρα του, Τζούντι, η οποία είναι προπονήτρια τένις: «Έχει μια τόσο υπέροχη μητέρα, που ήταν δυνατό πρότυπο στη ζωή του. Κάνει τόσα πράγματα για εμάς, οπότε αγαπάμε τον Άντι Μάρεϊ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube