ΗΣερένα Γουίλιαμς και ο σύζυγός της, Αλέξις Οχανιάν, απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές στην Ελλάδα! Η 40χρονη, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες του ζευγαριού να απολαμβάνει μια περιήγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας με την τετράχρονη κόρη του, Ολυμπία.

«Μόνο οι 3 μας», έγραψε η Σερένα Γουίλιαμς στη λεζάντας της ανάρτησης, με την οικογένεια να φωτογραφίζεται στην Ακρόπολη. Σε μια δεύτερη λήψη, το ζευγάρι φαίνεται σε έναν πεζόδρομο, με τη μικρή Ολυμπία να κοιτάζει κατευθείαν τον φωτογραφικό φακό από την ασφάλεια της αγκαλιάς του πατέρα της.



Πριν από την αναχώρησή τους για την Ελλάδα, η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του τένις και η Ολυμπία απόλαυσαν λίγο χρόνο μητέρας και κόρης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η βετεράνος του τένις μοιράστηκε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram κατά τη διάρκεια μιας κοινής εξόδου στο Λονδίνο στις 10 Ιουλίου. Δείχνει τη Σερένα να φοράει ένα κομψό ασπρόμαυρο ριγέ σύνολο, ενώ η Ολυμπία είναι ντυμένη με ένα χαριτωμένο κόκκινο καλοκαιρινό φόρεμα με θέμα το καλοκαίρι.

Η τριμελής οικογένεια περνάει χρόνο ταξιδεύοντας μετά τον αγώνα της Γουίλιαμς στο Γουίμπλεντον, όπου αποκλείστηκε μετά από έναν αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον της Γαλλίδας, Harmony Tan.



Σε πρόσφατο podcast ο Αλέξις Οχανιάν μίλησε για το ότι είναι «επιχειρηματίας μπαμπάς» και τι σημαίνει αυτό για την οικογένειά του. «Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου, εστιάζοντας πραγματικά μόνο στο κομμάτι της καριέρας και μετά, πριν από τέσσερα χρόνια έγινα πατέρας. Τα πράγματα άλλαξαν. Και αυτός είναι ο φακός μέσα από τον οποίο βλέπω ουσιαστικά κάθε απόφαση. Θέλω πραγματικά η κόρη μου να με δει να δουλεύω σε κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει και να είμαι παθιασμένος με κάτι και να νοιάζομαι για κάτι», ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο Οχανιάν αστειεύτηκε, επίσης, ότι η κόρη του προς το παρόν «απλά νομίζει ότι φτιάχνω τηγανίτες για να ζήσω».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραϊάνα Ανανία: Το σπαρακτικό αντίο στον Δημήτρη Κόκοτα και το «ραντεβού» που του έδωσε

Δημήτρης Γιαννέτος: Αυτό είναι το ονειρικό του σπίτι στο Χόλιγουντ

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο άλμπουμ με τον Μάκη Παντζόπουλο και ένα ενδιαφέρον μήνυμα για τα ταξίδια, τη δουλειά και το χρήμα

Θοδωρής Φέρρης: Διέκοψε για λίγο τη συναυλία του στη Ρόδο για να φάει μπέργκερ στη σκηνή

Υβόννη Μπόσνιακ: Jet ski, σκάφος, βουτιές και ηλιοβασιλέματα

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Dirty thirty πάρτι γενεθλίων με τον Χρήστο Μάστορα στο πλευρό της

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Έτσι απάντησε σε σχόλιο που τη ρωτούσε τι της λείπει και δεν παντρεύτηκε νεότερο άνδρα

Νίκος Αλιάγας: Φόρεσε ξανά την παραδοσιακή φορεσιά και έπιασε τον χορό στο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης στη Σταμνά

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τι έκανε -πρώτη φορά- και ήπιε όλη τη θάλασσα;

Σαμαρά: Πήγε για βουτιά στους καταρράκτες του Μεξικού και ο Μουτσινάς έκανε μετάδοση αλά... Αλέξης Κωστάλας