«Γκέλα»… ολκής για τον Άρη, έστω και χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μπροστά σε 300 οπαδούς τους στη Φλώρινα, οι «κίτρινοι» ήταν κάκιστοι, έχοντας, προφανώς, το μυαλό τους στις… διακοπές, με αποτέλεσμα η Θύελλα Φιλώτα, που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στο τοπικό, να πάρει ένα τιμητικό 0-0, ενώ είχε και ευκαιρίες για να πανηγυρίσει μια ιστορική νίκη!

Έτσι, το νικηφόρο σερί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σταμάτησε έπειτα από εννέα συνεχόμενα «τρίποντα», στην αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, ενώ το ματς έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω -και- της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Χάρης Σαμαράς): Α. Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Δ. Κοντογουλίδης, Πιριτζάους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (86’ Κατσούλης), Γ. Μπαστάνης, Ιορδανίδης (59’ Ελευθεριάδης), Στεφανίδης, Θ. Μπαστάνης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης (62’ Τάτος), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (72’ Ντούνης), Βουτσιάς, Καπνίδης, Κόκε, Κυβελίδης (62’ Ν’ Λουντούλου)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης