Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 9χρονος μαθητής της Τετάρτης δημοτικού μετά από επίθεση που δέχτηκε από δύο μεγάλα σκυλιά επιστρέφοντας χθες το μεσημέρι στο σπίτι του.

Το παιδί νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών καθώς έχει δαγκωματιές σε όλο του το κορμί και κυρίως στη γάμπα και στο μηρό, ενώ σοβαρά τραύματα έχει υποστεί και στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με το Ditkyo TV από τα δόντια των ζώων το παιδί γλίτωσε με τη βοήθεια της μαμάς του, η οποία ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν στο μπαλκόνι και άκουσε τις φωνές του παιδιού της που καλούσε σε βοήθεια.

Σε ταραχή βρίσκεται η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου,όπως και οι γονείς που ενημερώθηκαν για το δυσάρεστο αυτό συμβάν και ζητούν επιτέλους να τηρούνται οι νόμοι και να προστατεύονται τα μικρά παιδιά.

Οι γονείς του μικρού παιδιού κινήθηκαν νομικά κατά του ιδιοκτήτη, ενώ όλοι εύχονται γρήγορα ο μικρός να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι και στο σχολείο του.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισπανία: Παραιτήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Συνελήφθη 52χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Βρέθηκε ψηφιακός φάκελος με πάνω από 3.900 αρχεία

Μπενέα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Παραμένουν ανάλγητοι οι της ΜΚΟ»

Συναγερμός στο λιμάνι της Σύρου – Έρευνες για βόμβα στο κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris»

Pizza Fan: Δεσμεύσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας

Ελληνικό FBI: 5 συλλήψεις για εκβιασμούς και επιθέσεις με χειροβομβίδες – Από τις φυλακές ο αρχηγός

Τραμπ: Επιβεβαίωσε επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον αντιαεροπορικών υποδομών στο Ιράν

Η κακοκαιρία «σάρωσε» τη Σαμοθράκη: Kαταστροφές σε αγροτικούς δρόμους - Κλειστά σήμερα τα σχολεία

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Προφυλακίστηκε η σύντροφος του 37χρονου - «Τα χρήματα τα έπαιξε στον τζόγο»

Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα: Ο δράστης είναι ο θείος των θυμάτων - «Δεν μου φέρονταν καλά»