Για το επερχόμενο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ Βόιτσεχ Σέζνι έδειξε την αυτοπεποίθηση που κυριαρχεί στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων» λέγοντας: «Ανυπομονούμε για τη Κυριακή και θα προσπαθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε ώστε να κάνουμε αυτήν την εβδομάδα τέλεια για μας».

Αυτή η βδομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά για την Άρσεναλ με τη νίκη εναντίον της Λίβερπουλ με 2-0 που την απέσπασε 5 βαθμούς από τους διώκτες της στην Premier League και συνεχίστηκε με τη νίκη με 1-0 στην Βεστφαλία εναντίον της Ντόρτμουντ κι ελπίζουν να κλείσει με νίκη στο «Old Trafford».

Στη συνέχεια ο Πολωνός πορτιέρο των «κανονιέρηδων» προσέθεσε: «Έχουμε κάνει δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς χωρίς να δεχτούμε γκολ με δύο πολύ δύσκολους αντιπάλους. Η νίκη μας απέναντί στην Μπορούσια έγινε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης»

Κλείνοντας ο Σέζνι δήλωσε: « Θα ήταν φανταστικό να κερδίζαμε εννέα βαθμούς σε αυτά τα τρία παιχνίδια, όταν μάλιστα ο περισσότερος κόσμος δεν περίμενε από εμάς να το πετύχουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη στιγμή για μας για να πάμε στο «Old Trafford». Είμαστε σίγουροι για του εαυτούς μας και διασκεδάζουμε πάρα πολύ με τον τρόπο που παίζουμε, κι έτσι ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Τότεναμ θέλει να σπάσει τον κουμπαρά και να κάνει δικό της τον Σεμένιο

Με δυο… αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να φέρει πίσω στην Αγγλία τον Γκάλαχερ

Ο Γουίλσον έκανε σόου και η Φούλαμ πήρε τη νίκη προτού τα… κάνει μαντάρα

Ο βουρκωμένος Σαλάχ μπροστά στις εξέδρες του «Άνφιλντ» και οι θεωρίες για το μέλλον του

Γύρισε, έπαιξε και κατέρριψε ρεκόρ ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ - Χαμογέλασε με Πάλμερ η Τσέλσι

Νοσηλεύτηκε στην εντατική με πρόβλημα στο αναπνευστικό ο Ίαν Ρας!

Λίβερπουλ: Ξανά εκτός ενδεκάδας του Σλοτ ο Σαλάχ για το ματς με την Μπράιτον - Στον πάγκο και ο Κωστούλας

Ανησυχεί ο Μαρέσκα: «Ο Πάλμερ δεν μπορεί να ξεκινά βασικός συνέχεια, πονάει, ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα!»

Premier League - 16η αγωνιστική: Επικίνδυνο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ απέναντι στους «γλάρους»