Στον Ντάνιελ Χάκετ, που θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες (εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων), αφιέρωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τη νίκη του Ολυμπιακού με 83-58 επί του Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

«Πριν αρχίσω την ανάλυση για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον Ντάνιελ Χάκετ, είδαμε όλοι πως τραυματίστηκε, θα μας λείψει για δύο μήνες. Τη νίκη και την καλή εμφάνιση του την αφιερώνουμε μέσα από την καρδιά μας. Ευχόμαστε να είναι σύντομα κοντά μας», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος ανέλυσε το ματς. «Το παιχνίδι το αρχίσαμε καλά, βάλαμε τους όρους του παιχνιδιού από την πρώτη περίοδο, παίζοντας καλό μπάσκετ, με πολύ καλή επιθετική παραγωγικότητα, με 31 πόντους στην πρώτη περίοδο, αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ιδιαίτερα στη δεύτερη περίοδο όπου δεχτήκαμε μόλις δέκα πόντους. Πήραμε μια διαφορά μεγάλη, μόνο στην τρίτη περίοδο για 3-4 λεπτά που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Γενικά είχαμε μια καλή εμφάνιση και ήταν ένα παιχνίδι όμορφο για τον κόσμο που το παρακολούθησε. Καλή συνέχεια και καλή πορεία στο Ρέθυμνο», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube