Την έντονη δυσαρέσκειά του εξαιτίας της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του εκπροσώπου της Μέγκα Μπάσκετ, μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στα ημιτελικά της Αδριατικής λίγκας, εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αρχικής τοποθέτησης του Έλληνα κόουτς, ο εκπρόσωπος Τύπου τον διέκοψε χωρίς προειδοποίηση για να μεταφράσει τα λόγια του στα σερβικά.

Μετά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνέχισε την τοποθέτησή του και αφού την ολοκλήρωσε, ο εκπρόσωπος της Μέγκα Μπάσκετ δεν μετέφρασε τίποτα και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα, τους ζήτησε να κάνουν τις ερωτήσεις του.

Εκεί, ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα «εξερράγη», λέγοντάς του: «Όχι! Δεν έχω ολοκληρώσει! Απλώς σταμάτησα για να μεταφράσεις. Πρώτα με διακόπτεις για να μεταγράφεις, μετά συνεχίζω να μιλάω και δεν μεταφράζεις τίποτα; Θες να μεταφράσεις ή όχι;». Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Μέγκα ήταν ότι καταλαβαίνουν αγγλικά οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα!

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής του είπε: «Τότε γιατί μετάφρασες τα πρώτα λόγια;». Ακολούθως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποχώρησε αμέσως από την αίθουσα, δίχως να δεχθεί ερωτήσεις, εμφανώς ενοχλημένος με το συμβάν.

Δείτε το βίντεο από το 0:15’’ μέχρι το 2:50’’:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube