Σε δύο «άξονες» οφείλεται η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που ήταν ικανοποιημένος απ’ την εικόνα της ομάδας του -στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο- και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να… μπει τέλος στα κενά διαστήματα.

«Πρώτα από όλα και πριν πω το οτιδήποτε για το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα και τον κόσμο του Ερυθρό Αστέρα για την υποδοχή και αυτή την φοβερή ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ να ανταποδώσουμε αυτή τη φοβερή φιλοξενία. Τώρα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και είχαμε αμυντική στόχευση, νομίζω τα πήγαμε καλά, αλλά είχαμε πάλι κάποια νεκρά διαστήματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα ρυθμού και είχαμε σχεδιάσει από πριν να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, το πετύχαμε, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια λάθη, ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε και αυτό είναι ένα σημείο το οποίο πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού των ερυθρολεύκων.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μπράιαντ Ντάνστον είπε: «Ήταν σημαντική νίκη γιατί παίζαμε στο πιο δύσκολο γήπεδο της Ευρώπης, η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε. Προχωράμε…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!

Τα σχόλια Ρομπόλη-Κεφαλά για την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Ντόρσεϊ: «Σήμερα παλέψαμε και νικήσαμε»

Μακάμπι από ατσάλι, ξέρανε και τον Ερυθρό Αστέρα μετά την Παρτίζαν

Βεζένκοφ: «Αντιδράσαμε σωστά, οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση - Είναι καλή εμφάνιση και μας προδιαθέτει για το μέλλον»