Ευχαριστημένος με τη θέληση για τη νίκη που έδειξαν οι παίκτες του, παρά τα προβλήματα, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές, με τον Έλληνα προπονητή να αποδίδει το αρνητικό αποτέλεσμα στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για το παιχνίδι: «Πριν αρχίσω να μιλώ για το παιχνίδι, θέλω να συγχαρώ τους ηρωικούς φιλάθλους μας, που ήρθαν εδώ και μας υποστήριξαν. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να τους χαροποιήσουμε. Θεωρώ ότι με τον τρόπο που παλέψαμε, τους δώσαμε κάτι, παρότι που δεν νικήσαμε. Για το παιχνίδι αρχίσαμε πραγματικά καλά στα πρώτα πέντε λεπτά. Παίξαμε πραγματικά καλή άμυνα. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα σε αυτό το διάστημα».

Για το σερί της Εφές: «Μετά το τάιμ άουτ της Εφές, τα πράγματα άλλαξαν και τους επιτρέψαμε να σκοράρουν 20 πόντους σε πέντε λεπτά, ως το 10'. Θεωρώ ότι αυτό ήταν πολύ σημαντικό επειδή όπως μπορείτε να δείτε, στη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη περίοδο, το παιχνίδι ήταν ισόπαλο και η τελική διαφορά ήταν κοντά σε αυτή τη διαφορά που δημιουργήθηκε σε αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι είχαμε τις ευκαιρίες μας όταν φέραμε το ματς στο -4 και το -2, όμως μικρές λεπτομέρειες αποφάσισαν την έκβαση».

Για τα προβλήματα με Μιλουτίνοφ και Γκριν: «Είχαμε αναπάντεχα προβλήματα με δύο παίκτες, το Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ήταν άρρωστος κατά τη διάρκεια του αγώνα και με τον Έρικ Γκριν που είχε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα. Γι' αυτό, δεν τους χρησιμοποίησα περισσότερο. Τελικά, προσπαθήσαμε να νικήσουμε. Τα δώσαμε όλα. Και επαναλαμβάνω ότι μικρές λεπτομέρειες αποφάσισαν το παιχνίδι. Σίγουρα η Εφές άξιζε να νικήσει, έπαιξαν καλύτερα. Συγχαρητήρια στην Εφές και καλή τύχη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μακάμπι: Χάνει το Game 3 με Παναθηναϊκό ο Μπόλντγουιν - Εξαιρετικά αμφίβολος για το τέταρτο ματς

Μακάμπι: Ακόμη άγνωστο αν προλαβαίνει το Game 3 ο Μπόλντγουιν

Πετρίδης: «Κλειδιά για τον Παναθηναϊκό η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού»

Ζέρβας: «Επιτυχημένη η εξόρμηση στη Βαρκελώνη - Ο Ολυμπιακός πλέον είναι το φαβορί στη σειρά με τα ματς στο ΣΕΦ»

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν και κάνουν φτερά τα εισιτήρια του Game 4 με την Μπαρτσελόνα!

Γιατί η απουσία του Χουάντσο «πονά» τον Παναθηναϊκό

Το high five των παικτών με τους Αγγελόπουλους και η «μάχη» από… μέσα: Η παρακάμερα του Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Με φουλ «αιώνιους» το Top 10 της Ευρωλίγκας

Βιλντόσα: «Θα είναι πιο σκληρή η Μακάμπι με τον Σλούκα, αλλά μπορεί να το χειριστεί αυτό»

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς - Όποιος είναι πιο δυνατός σωματικά και ψυχολογικά θα περάσει»