Αναλυτικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε μόνο δέκα πόντους στην πρώτη περίοδο. Είχαμε καλή συνεργασία στην επίθεση. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και η δεύτερη περίοδος. Ανεβάσαμε τη διαφορά. Το ίδιο και στην 3η περίοδο. Γενικά ο αγώνας πήγε έτσι όπως τον θέλαμε εκτός από τα τελευταία 7-8 λεπτά, όπου έπεσε πάρα πολύ ο ρυθμός και μειώθηκε πολύ η διαφορά.

Στο διάστημα αυτό είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω και τα νέα μας παιδιά, όμως, δυστυχώς, δεν ανταποκρίθηκαν και θα πρέπει αυτό να τους γίνει ένα καλό μάθημα. Αν θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να κάνουν αυτά που πρέπει και να έχουν τη σωστή νοοτροπία.

Σε εκείνο το διάστημα δεχθήκαμε πολλούς πόντους στην άμυνα και η επίθεσή μας ήταν νωθρή. Δεν είχαμε στο τέλος καθαρό μυαλό και πραγματικά αισθάνομαι λίγο απογοητευμένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών, γιατί περίμενα πολύ περισσότερα.

Κάναμε μια ακόμη νίκη για το ελληνικό πρωτάθλημα και στρέφουμε την προσοχή μας στην Ευρώπη. Έχουμε μια ακόμη βδομάδα με δύο back to back παιχνίδια, αρχής γενομένης με την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ. Από αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία μας. Όμως και από σήμερα είχα τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε τον Τιλί που είχε ένα θεματάκι, ένα μικρό τράβηγμα. Και κάποιους άλλους παίκτες επίσης, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα ματς.

Έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια για την Ευρωλίγκα. Και τα τέσσερα είναι πολύ σημαντικά και κρίσιμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί ακόμη, όπως είχα πει και μετά την Μπαρτσελόνα, δεν έχει κριθεί τίποτα, ούτε καν το πλεονέκτημα έδρας
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Μόντε Μόρις: «Είχα λίγο άγχος, από εδώ και πέρα όλο και καλύτερος»

Το ρεκόρ καριέρας του Ντόρσεϊ, το ντεμπούτο Μόρις και όλα τα highlights του Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου

Μπαρτζώκας: «Αν δεν έχεις κίνητρο σε πετά το μπάσκετ έξω-Θα βοηθήσει ο Μόρις, ίσως νωρίτερα Γουόρντ και Φαλ»

Ξεμπέρδεψε με τον μαχητικό Κολοσσό με ανεπανάληπτο σόου Ντόρσεϊ και θετικό ντεμπούτο Μόρις ο Ολυμπιακός!

Το πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο του Μόντε Μόρις με τον Ολυμπιακό