Η κόπωση ήταν η αιτία της δυσκολίας που συνάντησε ο Ολυμπιακός να κάμψει την αντίσταση του Κοροίβου στο ΣΕΦ (79-73) σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Είναι μία σημαντική νίκη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ο Κόροιβος έδειξε μια σθεναρή αντίσταση. Θέλω να συγχαρώ τον κόουτς και τον Κόροιβο για την εμφάνιση. Μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αλλά όχι η εμφάνιση. Δεν έχω ψάξει για δικαιολογίες, αλλά είναι πολύ μικρός χρόνος, όταν έχεις τελειώσει ένα παιχνίδι Παρασκευή στις 12:00 τα μεσάνυχτα , έχεις κοιμηθεί από την υπερένταση στις 3-4 το πρωί και την Κυριακή έχεις αγώνα. Είχαμε έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης και αυτό φάνηκε στις βολές. Φαινόταν ότι θέλαμε, αλλά δεν μπορούσαμε. Ήταν θέμα ενέργειας. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, προσπάθησα να το αλλάξω, αλλά ήταν προγραμματισμένο από την τηλεόραση», ανέφερε.

Ερωτηθείς αν η φυγή του Ρόμπερτ Λόουερι για την Ρίγα «μπέρδεψε» την ομάδα του, απάντησε: «Ο Λόουερι έδινε το κάτι παραπάνω, αλλά ο Κόροιβος είναι μία καλή ομάδα και οργανωμένη».

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που είχε 9 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 τάπες, είπε: «Ο Κόροιβος έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έπαιξε σκληρά. Δεν καταφέραμε να εκτελέσουμε αυτά που θέλαμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος το κάναμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»

«Πάμε να τα πάρουμε όλα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»: Οργανωμένοι του Παναθηναϊκού τα είπαν με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο!

«Διαγωνισμός τριπόντου» με Γιαννακόπουλο και Αλβέρτη - Οικονομική στήριξη στην ομάδα ΑμεΑ και το «Περπατώ»!