Όσο ανώμαλα βγήκε απ’ το Champions League (με τον οδυνηρό αποκλεισμό απ’ την Αστάνα), τόσο ανώμαλα μπήκε στο Europa League ο ΑΠΟΕΛ.

Απέναντι στην ποιοτικότερη Σάλκε, οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση και ηττήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες 3-0 στο ΓΣΠ.

Από νωρίς οι Γερμανοί είχαν φροντίσει να προειδοποιήσουν με σουτ στο δοκάρι που είχε ο Μέγιερ στο 8’.

Μπορεί να μην πήραν εκεί λοιπόν το προβάδισμα, αλλά αυτό συνέβη 20 λεπτά αργότερα, όταν ο Μάτιπ εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Βάτερμαν σε εκτέλεση φάουλ και με κοντινή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δεν χρειάστηκε να περάσει, δε, πολύς χρόνος ακόμα πριν η ομάδα του Αντρέ Μπράιτενραϊτερ καθαρίσει κιόλας το παιχνίδι. Διότι ο Χούντελααρ (με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή) κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή γωνία και τελείωσε πρόωρα τη σεμνή τελετή.

Άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε -παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του- να μειώσει στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, ο Χούντελααρ του έδωσε τη χαριστική βολή στο 71’ (με σουτ μέσα απ’ την περιοχή), ενώ το… γλυκό έδεσε στο 77’, όταν ο Ντε Βινσέντι είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία του στον διαιτητή.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»