Μια απολύτως επιτυχημένη για τον Παναθηναϊκό χρονιά κλείνει και τυπικά το προσεχές Σάββατο, όταν οι «πράσινοι» δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα για φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά όμως, η σεζόν έχει ήδη ολοκληρωθεί και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού το «τριφύλλι» κατέκτησε το Κύπελλο και κέρδισε μια θέση στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε αυτήν την πορεία ο Παναθηναϊκός διέψευσε πολλούς και ίσως γι’ αυτό ο Ζέκα προτιμά να μιλά για τις επιτυχίες που ήρθαν με πολύ κόπο παρά για την ανανέωση του συμβολαίου του που πάντως αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση της ομάδας.

Διαβάστε όσα είπε ο Ζέκα:

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για όλους μας. Κερδίσαμε το Κύπελλο, βγήκαμε στην πρώτη θέση των πλέι οφ και είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για όλους όσους δουλεύουν στο κλαμπ. Τον προπονητή, τους παίκτες, τους πάντες. Είναι κάτι το εκπληκτικό».

Πήρατε έναν τίτλο, ενώ πετύχατε και μια σημαντική διάκριση. Ξεχωρίζεις κάποιο περισσότερο από το άλλο;

«Και τα δυο είναι σημαντικά. Αυτό ήταν που θέλαμε. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιο από τα δυο».

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στον Γ' προκριματικό και θα βρει μπροστά του αρκετές ισχυρές ομάδες θεωρείς ότι θα καταφέρει να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε αυτό. Τώρα τελειώσαμε την σεζόν, ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε, να περάσουμε τον χρόνο με την οικογένεια μας και να το ευχαριστηθούμε και μετά να σκεφτούμε τους αντιπάλους της επόμενης σεζόν».

Ποιο ήταν το σημείο "κλειδί" στην διάρκεια της σεζόν;

«Δεν ξέρω. Το σημείο "κλειδί" ήταν όλη η ομάδα. Οι προπονητές, το επιτελείο, οι παίκτες, ήμασταν όλοι ένα, μια οικογένεια και αυτό θεωρώ ότι ήταν το κυριότερο σημείο».

Με το συμβόλαιο σου τι γίνεται έχουμε κάποια εξέλιξη;

«Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι τώρα. Θα τα πούμε στο μέλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Stoiximan Super League: Η 5η αγωνιστική πριν από τη διακοπή – Τα μεγάλα ματς της Κυριακής

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Οι Αγρινιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν σταθερότητα

Καλαμάτα-Παναθηναϊκός: To απόλυτο περνάει από τη Νίκαια

ΟΦΗ-Asteras AKTOR: Κρύβει παγίδες η επιστροφή των Κρητικών στην ελληνική πραγματικότητα

Βόλος Elabet-ΑΕΚ: Για να αφήσει πίσω τις εκτός έδρας δυσκολίες η Ένωση κόντρα στους επικίνδυνους Θεσσαλούς

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Φουριόζος από την Ευρώπη σε επικίνδυνη δοκιμασία

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικό να πάει με νίκη στη διακοπή ο ΠΑΟΚ - Η διαφορετική προσέγγιση του Λίσι»

Χωρίς πέντε με ΑΕΚ ο Βόλος

Δεσύλλας: «Όλα για τη νίκη κόντρα στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις και τα διλήμματα Νίστρουπ για την 11άδα»

Τσανάκας: «Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό - Δεν είναι πλέον από τις πρώτες επιλογές ο Ντάνι Γκαρθία»