Μια θέση στην τετράδα της Α1 πόλο Ανδρών εξασφάλισε ο Υδραϊκός, περνώντας με 3-0 από τη σειρά των πλέι οφ κόντρα στον Εθνικό.

Ο σύλλογος της Ύδρας επιβλήθηκε 10-8 στα πέναλτι τρίτο ματς της σειράς (κανονική διάρκεια 5-5) και πήρε τη νίκη που τον έστειλε στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας, , ενώ ο Εθνικός θα παίξει για τις θέσεις 5-6 με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Υδραϊκός βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο (2-3) και διατήρησε την υπεροχή του μέχρι και το τρίτο, όμως ο Κόχειλας ισοφάρισε με πέναλτι (5-5). Ο ίδιος παίκτης όμως έγινε μοιραίος στη διαδικασία των πέναλτι, αφού η εκτέλεσή του σταμάτησε στο δοκάρι του Φλέγκα.

Εθνικός– Υδραϊκός 8-10 (5-5 κ.α., 3-5 πέναλτι)
Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 2-2, 1-0, πέν. 3-5.
Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 4, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Γέμελος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.
Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 1, Μπλάνης 3, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ 2, Γραμματικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube