Ο Ολυμπιακός νίκησε 10-6 τη Σεν Αντρέου στον Πειραιά στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών και, σε συνδυασμό με το 16-7 της πρώτης αναμέτρησης στην Καταλονία πριν δύο εβδομάδες, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από δύο χρόνια.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 με Τσουκαλά και Έγκενς. Η Σεντ Αντρέου μείωσε 3-2 στην παίκτρια παραπάνω και η Πλευρίτου έκανε το 4-2 στην ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου, η Σεντ Αντρέου μείωσε σε 4-3, όμως οι Πλευρίτου και Μπάνκλινγκ έφεραν το 6-3 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά στο +4 με την Ελευθεριάδου και «καθάρισε» την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο 9-4 με την Αβραμίδου και η Γιάσκοβιτς απλά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 2-1, 2-2

Ολυμπιακός: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Πλευρίτου Β.2, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα

Σαντ Αντρέου: Σάντσεζ Γκονζάλεθ, Πένια Καράσκο, Γκουάλ Ροβιρόσα, Λούκε Καγιέχο, Μορέλ Εσπιναγκόζα 1, Αρίνο Ρουίθ, Γιάκοβιτς 2, Σκλίκινγκ 1, Παλάσιο Λίντε, Κένινγκ 1, Κρέσπι Μπαρίγα 1, Σάντσεθ Πέρεθ, Νιέτο Γιάσνι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube