Μετά τις Γερμανία και Αγγλία και η Ισπανία, θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για την πρόκριση της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Μόλις μία νίκη απέχει από το να το πετύχει και σίγουρα οι «φούριας ρόχας» θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά, απέναντι στην Αλβανία.

Όλα αυτά την ώρα που σε πολιτικό επίπεδο η Ισπανία, ταλαιπωρείται από το δημοψήφισμα της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, που έχει δημιουργήσει θέματα στο εσωτερικό της ομάδας και κυρίως με την παρουσία του Πικέ. Πάντως, παρά την κριτική που δέχεται από τον κόσμο που τον θέλει εκτός ομάδας, ο Λοπετέγι τον υπολογίζει κανονικά, σε αντίθεση με τους Ινιέστα, Μοράτα και Καρβαχάλ που είναι εκτός.

Τη νίκη που θα την κρατήσει μακριά από μπελάδες θέλει η Κροατία που υποδέχεται Φινλανδία. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή, αφού οι Κροάτες δεν έχουν περιθώρια για λάθη στο φινάλε, έχοντας συγκάτοικο στην κορυφή την Ισλανία και δύο ομάδες στο -2. Ο Κάσιτς, δεν υπολογίζει στον τραυματία Κόβασιτς, καθώς και τους Κάλινιτς και Λόβρεν. «Αίμα και άμμος» είναι σαφώς και το άλλο ματς του ομίλου, με την Τουρκία να υποδέχεται την Ισλανδία. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το φινάλε θα κυνηγήσουν την απευθείας πρόκριση, ενώ οι Τούρκοι, ακόμα έχουν ελπίδες και φυσικά είναι αποφασισμένοι να τις εξαντλήσουν.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της βραδιάς

Γεωργία – Ουαλία (19.00)
Ισπανία – Αλβανία (21.45)
Τουρκία – Ισλανδία
Κροατία – Φινλανδία
Κόσοβο – Ουκρανία
Αυστρία – Σερβία
Ιρλανδία – Μολδαβία
Ιταλία – Σκόπια
Λιχτενστάιν - Ισραήλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube