Απίστευτα πράγματα στο Σίβασπορ-Φιορεντίνα! Αμέσως μετά το γκολ του Καστροβίλι που διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους Ιταλούς, ένα αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Ένας οπαδός της τουρκικής ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον Μπιάνκο, ο οποίος δεν τον είχε δει καν. Μάλιστα, ο οπαδός γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα και όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο, τεχνικός των βιόλα, ο Μπιάνκο έχει σπάσει τη μύτη του.

«Η γροθιά που δόθηκε στον Μπιάνκο είναι ντροπή, δεν το περίμενε καν. Η μύτη του έχει σπάσει. Έμοιαζε με πάρτι η ατμόσφαιρα, με ένα τόσο γεμάτο γήπεδο έσπρωξαν τους παίκτες τους και αυτή η χειρονομία τα χαλάει όλα», ανέφερε ο Ιταλιάνο.

Στη συνέχεια και ο προπονητής της Σίβασπορ, Καλιμπάι, μίλησε για το εν λόγω συμβάν ζητώντας συγγνώμη από τον Μπιάνκο: «Λυπούμαστε για το επεισόδιο που έγινε, δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία της Σίβασπορ κάτι τέτοιο».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ με Κραϊόβα - Τι ισχύει με την ανανέωση Μάνταλου»

Δημάτος: «Πώς επηρεάζει και τη θέση της Ελλάδας το ματς της ΑΕΚ και η τελευταία αγωνιστική του Conference»

Κετσετζόγλου: «Σήμερα ξεκαθαρίζει για Ρέλβας και Μουκουντί - Η σημασία της νίκης στο ματς με Κραϊόβα»

Κετσετζόγλου: «Πιστεύω πως θα είναι τουλάχιστον ένας εκ των Ρέλβας ή Μουκουντί διαθέσιμος με Κραϊόβα»

Ο Γεωργιανός Κρουασβίλι διαιτητής στο ΑΕΚ-Κραϊόβα

ΑΕΚ: Με αναγκαστικές αλλαγές στον «τελικό» με Κραϊόβα

Μήνυμα της ΑΕΚ στους οπαδούς της ενόψει Κραϊόβα: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Ναό μας»

Η έκρηξη στα γκολ και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα από το «διπλό» της ΑΕΚ στη Σαμψούντα

Το γκολ του Μάριν το ομορφότερο της αγωνιστικής στο Conference League!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη διοργάνωση και να διακριθεί»