Σίφουνας Λουίς Χάμιλτον στο Μπαχρέιν.

Ο Βρετανός πιλότος τερμάτισε πρώτος στο δεύτερο Grand Prix της χρονιάς για την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα που «τρέχει», αν και είχε ξεκινήσει από την τρίτη θέση. Έκανε το 1-2 η Mercedes με τον Μπότας (που ήταν πρώτος στη Μελβούρνη) να ακολουθεί τον Άγγλο, ενώ ο 21χρονος, Σαρλ Λεκλέρκ, που πήρε την (παρθενική του) pole position το Σάββατο, τερμάτισε τρίτος. Στάθηκε άτυχος και βγήκε πέμπτος ο Φέτελ.

Βεβαίως, αν κάποιος μπορεί να τα βάζει με τη μοίρα που του επιφύλασσε ο αγώνας στο Μπαχρέιν είναι ο νεαρός Μονεγάσκος. Διότι μετά την κακή εκκίνηση που έκανε, ξεκίνησε αντεπίθεση, κυριάρχησε και βρέθηκε πρώτος. Ωστόσο, έπειτα από λάθος εκτίμηση της μονάδας MGU-H, υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Η ιστορία του Grand Prix στο Μπαχρέιν θα μπορούσε να γραφτεί εντελώς διαφορετικά, με τον Φερστάπεν να κάνει δύσκολη τη ζωή του Χάμιλτον, αν δεν εγκατέλειπαν οι Renault δύο γύρους πριν το τέλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάμιλτον: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλύτερες στιγμές μπροστά μας με τη Ferrari»

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!