Ψήφο εμπιστοσύνης στον Χασάν και την επιστροφή του σε άριστη κατάσταση δίνουν στον Ολυμπιακό. Οι εξετάσεις του Αιγύπτιου φορ ήταν καλές, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να καλύψει το χαμένο έδαφος, καθώς είχε περίπου 40 μέρες να γυμναστεί λόγω των επιπλοκών στον οργανισμό του από τον κορωνοϊό.

Ο 27χρονος άσος θα δουλέψει εντατικά το προσεχές διάστημα με στόχο να επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες στη δράση, με στόχο πιθανότατα να επανεμφανιστεί στο ματς Κυπέλλου (με αντίπαλο που θα προκύψει προσεχώς από κλήρωση).

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως δεν θέλει απόκτηση σέντερ φορ και το θέμα έχει «παγώσει». Μέχρι τότε ο Πορτογάλος προπονητής θα πορευτεί με τον Ελ Αραμπί βασική επιλογή και τους Σουντανί και Κάιπερς ως εναλλακτικές λύσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεγάλο πλήγμα για ΠΑΟΚ: Τέλος η σεζόν για Γιακουμάκη!

Αθανασίου: «Πιο σημαντικό ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ από τα αποτελέσματα»

Το Bazaar του Παναθηναϊκού είναι και φέτος εδώ!

Απαλλοτρίωση 86 στρεμμάτων στον Βοτανικό - «Ένας πνεύμονας πρασίνου δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ