Ψήφο εμπιστοσύνης στον Χασάν και την επιστροφή του σε άριστη κατάσταση δίνουν στον Ολυμπιακό. Οι εξετάσεις του Αιγύπτιου φορ ήταν καλές, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να καλύψει το χαμένο έδαφος, καθώς είχε περίπου 40 μέρες να γυμναστεί λόγω των επιπλοκών στον οργανισμό του από τον κορωνοϊό.

Ο 27χρονος άσος θα δουλέψει εντατικά το προσεχές διάστημα με στόχο να επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες στη δράση, με στόχο πιθανότατα να επανεμφανιστεί στο ματς Κυπέλλου (με αντίπαλο που θα προκύψει προσεχώς από κλήρωση).

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως δεν θέλει απόκτηση σέντερ φορ και το θέμα έχει «παγώσει». Μέχρι τότε ο Πορτογάλος προπονητής θα πορευτεί με τον Ελ Αραμπί βασική επιλογή και τους Σουντανί και Κάιπερς ως εναλλακτικές λύσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

Αριάγκα: «Θέλω τίτλους και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση»

Βάζει πούλμαν για Τρίπολη ο Πρασσάς για το Καλαμάτα-Άρης!