Σίγουροι είναι στην ΕΠΟ ότι θα αρχίσει και πάλι το Κύπελλο Ελλάδος και θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι αγώνες μέχρι και τον τελικό.

Αυτό αναφέρει η Livesport σε σημερινό της δημοσίευμα υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας είναι πεπεισμένοι ότι ο Σταύρος Κοντονής θα υποχρεωθεί να άρει την απόφασή του.

Πώς; Από το δικαστήριο, η απόφαση του οποίου θα ανατρέπει εκείνη του υφυπουργού αθλητισμού.

Μάλιστα, επισημαίνουν ότι υπάρχουν και κενές ημερομηνίες που θα μπορέσουν να γίνουν οι αγώνες που απομένουν για τον θεσμό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!