Αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον τελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ σε οκτώ μέρες εκφράζει ο Λούκας Μπογέ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμμετείχε χθες σε μέρος του προγράμματος, οι ενοχλήσεις στο γόνατό του έχουν υποχωρήσει σημαντικά και ο ίδιος μιλώντας σε συμπαίκτες του είναι αποφασισμένος να προλάβει.

Μάλιστα η διάθεση του Μπογέ από την πρώτη στιγμή να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο έχει δημιουργήσει πολύ θετική εντύπωση στις τάξεις της ΑΕΚ. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για απουσία του για το λιγότερο τρεις εβδομάδες, αλλά ο 23χρονος άσος παρότι δανεικός και πιθανότατα… φευγάτος, δεν θέλησε να «φυλαχτεί» αλλά έδειξε ότι θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να παίξει στον μεγάλο αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

TAGS: A.E.K.