Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ εξέφρασε ο Λουκ Σίκμα εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων την Τρίτη στο ΣΕΦ (21:15).

«Η Ρεάλ παίζει πολύ καλά αυτή τη στιγμή, όπως οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι μια ομάδα με εμπειρία και ταλέντο. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τους ρίξουμε τον ρυθμό στην επίθεση, να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα. Παράλληλα, όμως, πρέπει να πάμε σε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση και να κοντρολάρουμε το παιχνίδι», ανέφερε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ.

Σχετικά με τη δική του κατάσταση μετά την πρόσφατη επιστροφή του από τραυματισμό τόνισε: «Νιώθω καλά, προσπαθώ να δώσω στην ομάδα ό,τι μπορώ. Το πρόγραμμα της Euroleague είναι πολύ δύσκολο, όμως προσπαθώ να δώσω το καλύτερο δυνατό μου και στην προπόνηση και στα παιχνίδια».

Τέλος, για την αντιμετώπιση του Έντι Ταβάρες είπε: «Θα πρέπει να είσαι παρών. Είναι ένας παίκτης με μέγεθος. Θα κάνει πολλά μπλοκ, θα πάρει πολλά σουτ. Το θέμα είναι να είσαι πνευματικά έτοιμος περισσότερο, να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις. Θα πρέπει να μην του επιτρέψεις να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση σου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρνήτρια ήττας η Μπαρτσελόνα, λύγισε την Μπασκόνια σε ιστορική ματσάρα με τρεις παρατάσεις!

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω καταλάβει την παραμικρή αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου»

Βγήκε αλώβητος από το τρελό ντέρμπι με τη Βίρτους και έβαλε τέλος στο αρνητικό του σερί ο Ερυθρός Αστέρας

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στη Βιλερμπάν

Παπανικολάου: «Ο εγωισμός μας θίχτηκε μετά το τελευταίο παιχνίδι, φτάνει ένα σημείο που λες δεν πάει άλλο»

«Θύμισε τον Ολυμπιακό που είχαμε ξεχάσει - Σαφής η διάθεση στήριξης από τον κόσμο»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ

Πουπέ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς - Αν κάποιοι θέλουν τους παίκτες μας, τότε κάτι κάνουμε σωστά»

«Καλησπέρα στον... κανένα»: Δεν πήγε κανείς στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη μετά τη νίκη της Μονακό

Μπαρτζώκας: «Σημαντική νίκη μετά από μια δύσκολη περίοδο - Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού είναι οι οπαδοί του»

Ντόρσεϊ: «Να είναι η αρχή αυτό το παιχνίδι ώστε να ξεκινήσουμε ξανά να διασκεδάζουμε και να κερδίζουμε»